Gemeenten Drenthe bieden training resultatenmatrix aan

Vanaf 1 januari 2017 zullen de gemeenten in Noord- en Midden-Drenthe voor de Jeugdhulp en Wmo gaan werken met een resultatenmix. Deze matrix koppelt interventies op een overzichtelijke manier aan de resultaten. Op deze manier kunnen medewerkers, aanbieders, huisartsen en gecertificeerde instellingen beter sturen op resultaat. Dit meldt de gemeente Assen.

Het is van belang dat iedereen de matrix op dezelfde gaat gebruiken. Daarom organiseren de gemeenten in september een korte training voor alle betrokkenen. Deze training leert de deelnemers hoe de matrix werkt en hoe deze gebruikt kan worden in de praktijk. De training bestaat uit een compacte uitleg in de eerste helft van de september, waarna er twee weken later een praktijktraining volgt.

Er kan alleen worden ingeschreven voor een combinatie van dagdelen. Een overzicht van de combinaties van dagdelen is te vinden op deze pagina. Aanbieders kunnen maximaal twee deelnemers aanmelden. Met moet bij voorkeur een eerste en tweede voorkeur voor dagdelen doorgeven. Aanmelden kan tot 1 september bij Ellen Grootjans via e.grootjans@gemeentenoordenveld.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids