NZG Partners

NCZ

Normal_36

Het NCZ is een laagdrempelig landelijk Netwerk van Cliëntenraden en netwerkpartners in de Zorg. Het NCZ is een professionele organisatie zonder winstoogmerk. Medewerkers van het NCZ zijn deskundigen uit de zorg die zich vrijwillig inzetten om cliëntenraden in de zorg te ondersteunen bij hun werk en bij het onderling verbinden. Met als doel te leren van- en met elkaar om zo de ontwikkeling en deskundigheid van alle cliëntenraden te bevorderen. De inspiratie en motivatie komt uit de praktijk.


Lees meer over NCZ

GezondTotaal

Normal_gezond

GezondTotaal is een kwalitatief, eerlijk en compleet platform over alles wat jou vrouw maakt. Een eigentijdse mix tussen zowel lichaam en geest als je innerlijk en uiterlijk. 


Lees meer over GezondTotaal

United Consumers

Normal_unitedconsumers-new-webversie

UnitedConsumers bestaat sinds 2000 en is een consumentencollectief met 600.000 deelnemers. Door het grote aantal deelnemers kunnen zij korting bedingen op vasten lasten, bijvoorbeeld op de premie van de zorgverzekering.


Lees meer over United Consumers

Totaalbesparen.com

Normal_logo_totaalbesparen

Totaalbesparen.com is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je alle vaste lasten kunt vergelijken. Naast het vergelijken van je zorgverzekering wordt de website ook veel gebruikt om andere verzekeringen en energiekosten te vergelijken.


Lees meer over Totaalbesparen.com

Warchild

Normal__wc_logo_color_rgb.e0846f9b697f735f

ONZE VISIE

Kinderen sterker dan oorlog - zo doen wij dat


Lees meer over Warchild