Normal_151204_fotocollage-kerstmarkt

Van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 december a.s. vindt in de hal van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) van 8.30 uur tot 19.00 uur de traditionele kerstmarkt plaats.

Deze zeventiende Kerstmarkt van de Vrienden van het WZA is weer een beetje groter dan vorig jaar. Maar liefst 22 standhouders hebben de meest uiteenlopende artikelen in de aanbieding, waaronder wijn, jam, tassen, keramiek, snoepgoed, streekprodukten, olijfolie, houten kerstmannen, kerstkaarten, kaarsen, zeepjes, sfeermakers, houten speelgoed, brocante, woonaccessoires, sieraden, sjaals, vogelhuisjes, kerstdecoratie, theepotten, energietix, kettingen en armbanden. Uiteraard kunt u ook voor aankoop van prachtige kerststukken en banket op de markt terecht. De bestuursleden van de Vrienden zijn zelf ook aanwezig. Zij verkopen versgebakken kniepertjes, chocolade truffels en kerstgeschenken. De opbrengst hiervan en van de standverhuur zal weer besteed worden aan allerlei zinvolle extra's voor patiënten en bezoekers van het WZA. 
 
Optreden Joseph AG Alphoornisten
Op woensdag 16 december tussen 14.00 en 17.00 uur komt een aantal alphoornisten van het Groningse Joseph AG naar het WZA om op originele alphoorns te blazen.